Bemutatkozás, nordic walking a XVIII. kerületben

H

 Nordic walking a XVIII. kerületben

Richter Katalin VDNOWAS nordic walking edző

Richter Katalin VDNOWAS nordic walking C tréner

Richter László VDNOWAS nordic walking C tréner

Richter László VDNOWAS nordic walking C tréner

 

Richter Katalin
Többféle sportot kipróbáltam, hobby, és egyesületi szinten, talán abban is szerepe volt, hogy kialakult bennem egy fokozott érdeklődés az emberi egészség megőrzésével kapcsolatban is, ezért a gimnáziumban biológia tagozatra jártam, ahol nagy hangsúlyt fektettek a természetjárásra, és sokat túráztunk még magas hegységekben is. Ez a szeretet a kirándulások, túrák iránt megmaradt, és az érdeklődésem a biológia, az egészséges életmód, és táplálkozás iránt is. Ezért is végeztem el egy Életmód, és Táplálkozási tanácsadó tanfolyamot. Nordic walking a XVIII. kerületben elérhető.

Külkereskedelmi munkánk során férjemmel svéd partnereinktől ismertük meg a nordic walkingot, amely náluk már tömegsportnak számít.
Nagyon megtetszett ez a sport a 25 féle lépés technika variációjával, amelyet ráadásul az általam oly szeretett természetben lehet végezni. Többféle technikát tanultam, de a végén a VDNOWAS  Nemzetközi Nordic Walking Iskola képzése mellett tettem le a voksot. Itt kaptam meg azt a magyarázatot, hogy a nordic walking technikában mit miért kell úgy csinálni, ahhoz, hogy valóban hatékony izommunkát végezzünk, és ténylegesen csökkentsük az ízületi terhelést, valamint védjük ízületünket.

 VDNOWAS Nemzetközi nordic walking oktató központ

VDNOWAS Nemzetközi nordic walking oktató központ

A VDNOWAS a világ első minőségtanúsítvánnyal rendelkező Nordic Walking szövetsége.
A wiesaui központ több mint 20 oktatóközpontot és képzőintézetet hívott életre Németország, Ausztria, Svájc, Olaszország, Hollandia, Nagy-Britannia, Horvátország, Luxemburg, Tájföld, Csehország, Új-Zéland szerte, s immár Magyarországon is. A Nordic Walking történetében a kimagasló eredmény: LGA-Premium-Service minősítés.
Ez tanúsítja a nemzetközi képzés megbízhatóságát, és magas színvonalát. Az elismerés a folyamatos innovációt, a profi szakemberek bevonását (neves sportorvosok, ortopédusok, gyógytornászok, fitness edzők, jógaoktatók, stb.), a nordic walking edzők folyamatos képzését és kontrollját és a nyújtott szolgáltatások magas színvonalát bizonyítja.

Férjemmel elvégeztük tehát a VDNOWAS C tréner képzést, és nagy örömünkre szolgál, ha meg tudjuk szerettetni másokkal is ezt a rendkívül egészséges sportot, amelyet ha gyakorolunk, nemcsak önmagában egy fizikai aktivitást végzünk, hanem erdei környezetben, jó levegőn, vidám társaságban lehetünk, mely egy kiváló kikapcsolódási lehetőség, program lehet akár az egész családnak is!
Szeretettel várunk mindenkit a csapatunkba, a folyamatosan szervezett edzésekre, és az alapoktatásra is!
Üdvözlettel n
Richter Katalin és
Richter László
Vdnowas nordic walking edzők

ÉRDEKLŐDÖM/kapcsolat/

4 hozzászólás a(z) Bemutatkozás, nordic walking a XVIII. kerületben bejegyzéshez

 1. Boziné Lengyel Zsuzsanna szerint:

  Tisztelt Edzők! Inzulinrezisztensként keresek egy olyan sportot, amelynél a zsírégető zónában (107-120 pulzussal) tudok edzeni. Nagyon tetszik a nordic walking. Érdeklődök, hogy az edzések során ezt a pulzus tartományt tudom-e tartani, ha igen, mikor lesz a következő alapoktatás? Köszönettel. BOziné Lengyel Zsuzsanna

  • richter.kati61 szerint:

   Kedves Zsuzsanna!

   Köszönjük a megkeresését! Az edzéseink során biztosítjuk a zsírégető pulzus zóna tartományban a tempót, mivel két edzővel történik a nordicozás, mindenki tud a saját tempójában menni, de mi magunk is ebben a pulzus zónában megyünk. Részt vett már alapoktatáson? Mert azt az edzések előtt el kellene végezni.
   A részleteket a honlapon megtalálja. Várjuk szeretettel, Richter Kati és László

 2. Kővágó Katalin szerint:

  Kedves Katalin érdeklődnék aNordowalkjng iránt, mikor és hol van, milyen felszerelés szükséges? Nekem nincs botom.
  Életemben még nem csináltam ilyet, térdkopással lehet-e végezni?
  Üdv Kővágó Katalin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.