H

 Nordic walking a XVIII. kerületben

Rihcter László mordic walking tréner

Richter Katalin nordic walking       

Külkereskedelmi munkánk során férjemmel svéd partnereinktől ismertük meg a nordic walkingot, amely Svédországban már tömegsportnak számít.
Nagyon megtetszett ez a sport a 25 féle lépés technika variációjával, amelyet ráadásul az általunk oly szeretett természetben lehet végezni. Többféle technikát tanultunk, de a végén a VDNOWAS  Nemzetközi Nordic Walking Iskola képzése mellett tettük le a voksot. Itt találtuk meg azt a technikát és magyarázatot, hogy mit miért kell úgy csinálni, ahhoz, hogy valóban hatékony izommunkát végezzünk, és ténylegesen csökkentsük az ízületi terhelést, valamint védjük ízületünket.

 VDNOWAS Nemzetközi nordic walking oktató központ

VDNOWAS Nemzetközi nordic walking oktató központ

A VDNOWAS a világ első minőségtanúsítvánnyal rendelkező Nordic Walking szövetsége.
A wiesaui központ több mint 20 oktatóközpontot és képzőintézetet hívott életre Németország, Ausztria, Svájc, Olaszország, Hollandia, Nagy-Britannia, Horvátország, Luxemburg, Tájföld, Csehország, Új-Zéland szerte, s immár Magyarországon is. A Nordic Walking történetében a kimagasló eredmény: LGA-Premium-Service minősítés.
Ez tanúsítja a nemzetközi képzés megbízhatóságát, és magas színvonalát. Az elismerés a folyamatos innovációt, a profi szakemberek bevonását (neves sportorvosok, ortopédusok, gyógytornászok, fitness edzők, jógaoktatók, stb.), a nordic walking edzők folyamatos képzését és kontrollját és a nyújtott szolgáltatások magas színvonalát bizonyítja.

Férjemmel elvégeztük tehát a VDNOWAS C tréner képzést, és nagy örömünkre szolgál, ha meg tudjuk szerettetni másokkal is ezt a rendkívül egészséges sportot, amelyet ha gyakorolunk, nemcsak önmagában egy fizikai aktivitást végzünk, hanem erdei környezetben, jó levegőn, vidám társaságban lehetünk, mely egy kiváló kikapcsolódási lehetőség, program lehet akár az egész családnak is!
Szeretettel várunk mindenkit a csapatunkba, a folyamatosan szervezett edzésekre, és az alapoktatásra is!
Üdvözlettel n
Richter Katalin és Richter László
Vdnowas nordic walking edzők

JELENTKEZÉSHEZ TOVÁBBI  INFORMÁCIÓ